Proč chodit do fitcentra
Datum: 25.01.2009
Vložil: .....
Titulek: Slevy
.....nene níž s cenou vstupu se jít už nedá.Vstup vyjde na 45,- v permanentce která je časově neomezená.Je to nejnížší vstup snad v celé ČR co se týče v poměru k velikosti fitka a jeho vybavení.Snažíme se udržet ceny jak vstupů tak i doplňků co nejníže tak, aby bylo jak cvičení ve fitness centru tak i např. iontové nápoje ve stejné kvalitě, ale až za dvakrát nižší cenu než ve většině fitness center, dostupné pro všechny.
Odpovědět
—————
Datum: 28.01.2009
Vložil: Tomas
Titulek: Slevy
ja teda musím dojíždět cca 35 minut,ale stojí mě tam měsíční vstupné-časově neomezené (pro studenty) 500 kč kdežto u vás 620kč,podotýkám že ta posilovna je podle mě dokonce větší a vybavenější......
Odpovědět
—————
Datum: 29.01.2009
Vložil: Pavel
Titulek: Re: Slevy
Vybavenější určitě není...... jen v činkárně máme 94 párů jednoručních činek a 15 cvičebních laviček a to nepočítám EZ a obouruční činky ve stojanech + bench pressy v další místnosti. Pak jsou zde ještě další dvě místnosti. Napište www fitka kam chodíte a kouknu na ceník. Protože většinou díky slevám pro studenty musí platit ostatní cvičící více.......u nás jsou si všichni rovni....mějte se :)
Odpovědět
—————
Datum: 28.04.2009
Vložil: Radek
Titulek: Re: Slevy
jsi dobrý student- lepší 15 hodin na cestách a ušetřit 120 kč -opravdu kapacita.
Odpovědět
—————
Datum: 23.02.2009
Vložil: Payas
Titulek: Pochvala
Zdarec,
upřímně jsem v Brně vystřídal opravdu mnoho fitcenter, ale Factory Fitness mi jediné příjde jako opravdové fitko, kde si dobře zacvičím, v příjemném kolektivu, s příjemnou obsluhou a určitě to není namistrovaná vysavačka peněz, jako ostatní nejmenované fitness "kluby", kde člověk platí za prestige, že tam vůbec je.
Prostě Factory Fitness je místo pro lidi, kteří chtějí pracovat na své postavě a ne se předvádět, do jakého top "klubu" chodí.
Odpovědět
—————
Datum: 25.02.2009
Titulek: Re: Pochvala
No první co mě napadlo při přečtení pochvalnýho vzkazu bylo to, že si lidi řeknou, že jsme to psaly my jako že chytrou reklamu. Myslím si že se tak děje na hodně stránkách, ale člověk tak podvádí sám sebe. A já to napsat nemoh, protože je to bez chyb řek bych :)))
Je pravda, že ve většině dražších fitnesscentrech se platí jen za jméno a to předvádění jak ty píšeš, ale každýho věc. Jsem rád že tenhle typ lidí sem nechodí - už by asi bylo po příjemným kolektivu. Mám pocit že hodně lidí si dnes myslí, že výše vstupu a dva trenéři za zády dělá postavu. Ale až časem možná pochopí že tomu tak není. Postavu dělá jen mozek cvičícího. Nic a nikdo jiný. Pokud není líný, dokáže snést bolest a pravidelnost, tak se zrcadlo odmění. No pořád k mýmu nepochopení existují lidé kteří zaplatí např. 230 kč za to, že zvedají třeba 90 kg na bench a o kousek dál můžou zaplatit třeba 60 kč za úplně ten samý cvik se stejnou váhou. Doba je zvláštní :) Ale zase nechci soudit všechny a odsuzovat všechno !!! Píšu jen svůj nezměnitelný názor na věc:)
Díky za pochvalu a odměníme se ti dárkem. Získáváš od nás Mercedes-Benz CLS 55 AMG V-MAX... ale musíš se připomenout :)))
Odpovědět
—————
Datum: 23.05.2009
Vložil: mandy
Titulek: cvičební program
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to u Vás se službami ,,osobního trenéra,,? Jestli se najde někto, kto by mi ukázal, co a jak cvičit, případně pomohl s cvičebním programem a jaká by byla cena.
Díky za odpověď :)
Odpovědět
—————
Datum: 26.05.2009
Titulek: Re: cvičební program
Zdravím....ceník a služby osobního trenéra máme na stránkách. Pokud Vám stačí jen ukázka cviku a kontrola správnosti provedení, tak osobní trenér třeba není. Cviky ukážem zdarma, tréninkový plán sestavíme po domluvě taky zdarma. Je ale lepší napsat sms a domluvit se na určitý čas......
Odpovědět
—————
Datum: 18.06.2009
Vložil: Barbora
Titulek: Trenér
Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat jestli je u vás možnost zaplatit si nějakou cvičící lekci s trenérem? Studuji v Brně a hodně mě potěšilo, že jsem našla kousek od bytu fitko :)... Děkuji a zdravím...
Odpovědět
—————
Datum: 22.06.2009
Titulek: Trenér
zdravím....cvičící lekci ukážeme zdarma, ale je lepší předem napsat v sms čas kdy přijdete.
Odpovědět
—————